Zenelejátszó

2015. március 27., péntek

15. rész - Ezek komolyan testvérek?!

Egy olyan embert láttam meg,akit nem hittem volna hogy a suliban fogok látni.
- Edward?!-kiáltottam,majd ellöktem magamtól a fiút és odaszaladtam Ed-hez. Szorosan átöleltem,és magamban az Istennek tettem köszönetet,hogy itt van Edward.
- Köszi hogy jöttél,ha nem jöttél volna...-elcsuklott a hangom.
- Tudom...de itt vagyok most már!-puszilta meg a fejem tetejét,majd odasétált David-hoz. Gondolom megmondta neki hogy mit képzel magáról,stb... mivel David ijedt arccal elhúzott be a suliba.- Lesz még órád?-kérdezte halkan.
- Már nem,hála istennek...
- Akkor hozd a cuccod,kocsival vagyok,hazaviszlek.-paskolta meg a vállamat.
- Amúgy meg ma miért nem voltál suliban?-kérdeztem tőle.
- Volt néhány elintéznivalóm,de holnap már jövök.-mondta mosolyogva. Bementem a táskámért és a kabátomért. A folyosón Castiel éppen egy fekete hajú lányt fűzögetett,de a csaj látszólag nem akarta a dolgot,legalábbis szerintem. De azért a lány el volt pirulva.

- Castiel!?-szólítottam meg idegesen.
- Ohh,Sissy! Ez nem az aminek látszik!!!-engedte el a csajt.
- Igen...Sissy! Én Castiel másod unokatesója vagyok!-futott oda hozzám a csaj.-Abbey,Abbey Roberts!-nyújtotta a kezét a lány. Kezet fogtam vele.
- Hát oké,megnyugodtam...de Castiel,te ilyen perverz vagy a rokonaiddal?-néztem rá kérdőn.
- Csak hülyéskedés....-röhögött.- Annyira megijedtél,már azt hittem itt helyben szakítasz velem,és nem tudom megmagyarázni.-túrt bele a hajába. Amikor ezt csinálja,rá tudnék azonnal ugrani,és felfalnám.
- Na mindegy,akkor Castiel,ma átjössz?-kérdeztem.
- Ki nem hagynék egy napot sem...-mosolygott rám perverzen.
- Fúú,Castiel...-nyomtam egy érzéki csókot ajkaira,majd elmentem a táskámért a szekrényemhez,majd felvettem a kabátomat. Kiérve már Edward a fekete BMW-ben ült. Nagyon jó kocsija van,rohadjon meg...!
Beültem,majd hazavitt. Az úton csönd volt,nem volt különösebb dolog amiről beszélhettünk volna. Amikor kiszálltam,felrohantam a szobámba. Anya ma éjszakás és apa is,nem hiába hívtam át Castielt. Anyáék pont most indultak,így elbúcsúztam tőlük. Leraktam a táskámat,és átöltöztem valami kényelmesebb cuccba. Az elefánt mintás fehér pólómon már kifakult a sok mosástól a kék minta. Szürke melegítőm pedig csak egy egyszerű,egyszínű melegítőalsó volt. Itthon csak nyáron a nagy melegben veszek fel farmer rövidnadrágot amikben nincs melegem,amúgy itthon nagyon lazán öltözök. Ledőltem az ágyra és néztem a plafont. Annyi gondolat cikázott a fejemben. Mit akarhat tőlem David? Szeret engem Castiel tényleg igazán? Benjamin mostanában miért nem keresi a társaságomat? Edward mióta lett ilyen baromi szerencsés? Rengeteg minden...arra eszméltem fel,hogy bekopognak az ajtómon.
- Gyere!-mondtam hangosan. Erre Benjamin lépett be az ajtón.- Benjamin! Hogy jöttél be?-ugrottam fel az ágyamról.
- Unokatesód beengedett. Amúgy azért jöttem,mert el akarok mondani egy dolgot.
- Oké,de ne szerelmi vallomás legyen mert foglalt vagyok.-mondtam neki keresztbe tett karokkal.
- Nem az lesz nyugi!-röhögött.- Ha nem bánod leülök.
- Nem gond!-majd leült,és pedig az ajtónak támaszkodtam.- Na mi az a nagy dolog?
- Hát... ugye ismered David-et.
- Aha.
- Az öcsém. Csak én nevet változtattam,így lettem Benjamin Lewis.
- Öhm...ti tesók?-álltam ott tátott szájjal.
- Aha...tudom,ő nyomulós,csajozós,tipikus rossz fiú. Én inkább az igazit keresem,és nem nagyon vagyok benne az ilyen rossz fiús dolgokban... elvégre a bátyja vagyok,példát kell neki mutatnom.
- Ez meglepett. Akkor gondolom elmondhatom,hogy az öcséd ma lesmárol volna,ha a Ed nincs ott.
- Komolyan?! Na majd elintézem... de ha most nem bánod megyek.-ölelt át.- Nyugi,baráti ölelés! Szia!-nevetve nézett vissza rám.
- Szia!-intettem,majd kiment. Ezzel egy időben Castiel lépett be az ajtón,aki utánanézett Benjamin után.
- Ez Benjamin volt?-kérdezte meglepetten.
- Ja,de nyugi,semmi sem történt. Csak elmondta hogy David valójában az öccse...
- Ki az a David?
- Egy srác,aki ma le akart smárolni,de Ed közbelépett,hála istennek...-öleltem át Castielt.
- LE AKART SMÁROLNI? SZÉTVEREM!-kiabálta.
- Nyugi,szétverheted,de ne most,most gyere!-majd behúztam a szobámba.- Ülj le!-mondtam neki. Le is ült az ágyamra.

Castiel szemszög:

Sissy leültetett az ágyára. Bekötötte a szemet egy sállal. Szeretem,mikor ilyen kacér. Szexibbé teszi.
- Mindjárt jövök!-majd egy gyengéd csókot lehelt az ajkaimra. Teljesen kirázott tőle a hideg. Hallottam hogy csukódik az ajtó,azaz kiment. Sejtem hogy a fürdőbe. Pár perc múlva visszajött,és levette rólam a sálat. Leszedte a sminkjét,összeborzolta a haját,és az egyik boxerem és pólóm volt rajta amit otthagytam nála.
- Tetszek neked így is?-dőlt a szekrényhez,és elkezdte csavargatni a haját. Igazából így sokkal szexibb volt.
- Így sokkal jobban! Szexi vagy!-sétáltam oda hozzá,és önkéntelenül is,de oldalas mosolyra húztam a számat. Vadul elkezdtem csókolni. A csókja sokkal finomabb volt szájfény nélkül. A szemeibe jobban bele tudtam nézni,mikor nem volt rajta smink. A hajába bele tudtam túrni,mivel nem szólt rám hogy "Hagyjad,sokáig csináltam reggel!". Ledöntött az ágyra,majd a pólóm alá nyúlt,és az ujjával elkezdte a kockáimat csiklandozni. Mivel nagyon csikis vagyok,összehúzódtam röhögve,és leestünk az ágyról.
- Hülye!-ütötte meg a mellkasomat nevetve.- Beütöttem a fejemet!-durcizott be.
- Bocsi...de tudod hogy csikis vagyok!-mondtam neki.
- Olyan cuki vagy,mikor mentegetőzöl!-nevetett fel. Odamentem hozzá négykézláb,és ledöntöttem a padlóra. Felette álltam,négykézláb,ő pedig feküdt alattam meglepődött fejjel. Megcsókoltam,amit viszonzott. Ezután lementünk enni valamit,mert Sissy már nagyon éhes volt. Csinált magának,nekem és Edward-nak szív alakú virslibe ütött tükörtojást. Nagyon jól nézett ki!
- EDWAAARD!-kiabálta,szinte sikította. Majd beszakadt a dobhártyám.- GYERE ENNIIII!- Edward lesétált a lépcsőn,majd leült mellém. Megettük a kaját,és Edward leült a nappaliba TV-zni. Mi úgy döntöttünk hogy elmegyünk sétálni a parkba,mivel pont naplemente előtt járt az idő,így meg akartunk nézni a naplementét.
- Akkor mi mentünk,szia Ed!-nyomott egy puszit az arcára,majd kiléptünk az ajtón. A parkba érve,Sissy,megállt,és a part felé nézett. Ekkor megláttam...

Sissy szemszög:

Megálltam és bámultam a partra. Láttam,ahogy Kentin Rosalia-val csókolózik. De...de hát Rosa-nak Leigh a pasija! Tuti Kentin rángatta bele!-gondoltam. Megindultam felé,amit észre is vettem,majd szétváltak. Ha most odaérek,Kentinnek ellátom a baját...!

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó. Siess vele!!!! :) :D XD

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó rész lett, várom a folytatást! :)
    Amúgy nézz be hozzám, mert díjat kaptál :D
    http://csabitasboljelesasajattortenet.blogspot.hu/p/dijaim.html

    VálaszTörlés
  3. Mikor lessz fenn a kovi resz ??? ❤ :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés